Tohto roku za Vás dárčeky vyberieme my

Info 16.11.2018

Vianočné šialenstvo už sa pomaly blíži, zo všetkých strán sa hrnú otázky, či už máte nakúpené darčeky. Máte pocit, že to prišlo tento rok ešte rýchlejšie ako v minulom roku a to ste si mysleli, že už to nejde? Predstava, že sa tlačíte v nákupných reťazcoch a premýšľate aký darček zaobstarať priateľovi, ktorý sa rozhodol posunúť maximálku v CrossFitovém gymu, alebo čím by ste tento rok urobili radosť sestre, chystajúcej sa absolvovať celý rad bežeckých pretekov, Vás desí.

Nepanikárte! Uvarte si kávu, hoďte si nohy na stôl a relaxujte. Pretože, TENTO ROK ZA VÁS VYBERIEME DARČEKY MY! Pripravili sme si pre Vás výber toho najlepšieho z našej ponuky. Z našich typu určite vyberiete pre každého člena svojej rodiny aj okolie priateľov, a hlavne nezabúdajte na seba!

No a ak Vám predsa len bude nejaký darček chýbať, kontaktujte nás, alebo sa za nami zastavte na našej kamennej predajni AD Šport v Zlíne, pretože ako už sme povedali, TOHTO ROKU SU VIANOCE V NAŠEJ REŽII!

 

A keby to s tým výberom predsa len nevyšlo, máme pre Vás ďalšiu dobrú správu! Predlžujeme Možnosť výmeny tovaru AŽ DO KONCA JANUÁRA 2019!

S nami Vás to Vianočné šialenstvo bude baviť.

 

Tešíme sa na Vás :-)

 

Naše tipy: tašky a batohy, nazúvaky a žabky, čiapky, peňaženky, spodná bielizeň, dresy

Ďalšie články